NL NL

Over ons

Sinds 2018 verlenen wij IT-gerelateerde oplossingen.

Ons verhaal

Ken jij Ratonix nog niet? Wij stellen ons graag voor! Wij zijn begonnen in 2018 vanuit huis en kwamen al snel tot de conclusie dat wij dit groter konden aanpakken. Wij zien in dat automatisering de toekomst is, met ICT is de hele wereld te veranderen. Wij helpen onze opdrachtgevers hier dagelijks mee.

IT support

Hardware

APPdevelopment

Webdevelopment

Cloud installatie

Backup recovery

Medewerkers

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Wie zijn wij?

Ratonix is een beheerdersorganisatie voor een groot tal projecten in de ICT en commerce. Wij willen de techniek bieden die altijd moet werken! De techniek en IT wordt altijd glashelder naar de business vertaald. Elke dag verbeteren wij onszelf en jullie door het delen van onze kennis.

Wat doen wij?

Ratonix beheert en realiseert projecten: wij ontwikkelen software, verbreden en bouwen netwerken en zorgen ervoor dat de IT techniek glashelder naar de Business wordt vertaald. Met een breed netwerk aan aannemers en opdrachtgevers kunnen wij zowel nationaal als internationaal projecten realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websites, applicaties, IT-management, ketenbeheer en commerce. Ratonix dient als beherende organisaties voor een groot tal projecten. 

Onze missie en visie

Onze visie ligt bij automatisering en hoe wij dit op steeds nieuwere manieren kunnen toepassen, alles kan altijd sneller, beter en efficiënter. Onze missie is zo veel mogelijk bedrijven helpen op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.