Over Ratonix

Ons verhaal

Kent u Ratonix nog niet? Wij stellen ons graag voor! We zijn begonnen als beheerorganisatie voor onze brands en projecten, al snel enkele maanden in ontwikkeling hebben we alle projecten gebundeld onder één organisatie zodat we alles efficiënter konden aanpakken en uitvoeren voor onze klanten, zo is Ratonix geboren. Ratonix voert uit in hoge efficiëntie en nauwkeurigheid, met deze aanpak houden we onze projecten en brands draaiende. De opdrachtgevers van onze brands en projecten hebben hier dagelijks het voordeel mee.

Brands

Jaar ervaring

Aantal kopjes koffie

Wie zijn wij?

Ratonix heeft een team van drie gemotiveerde en serieuze partners, met een glimlach beheren wij onze brands en projecten. Wanneer de opdrachtgevers van onze brands in contact met Ratonix komen reflecteren wij diezelfde glimlach. Met een hoge efficiëntie voeren we jullie opdrachten uit.

Wat doen wij?

Ratonix beheert en realiseert projecten en bedrijven: wij ontwikkelen software, verbreden en bouwen netwerken en kanalen, Ratonix zorgt ervoor dat de ontwikkeling glashelder naar de business wordt vertaald. Met een breed netwerk aan ontwikkelaars, opdrachtgevers en inkoop / verkoopkanalen kunnen we zowel nationaal als internationaal projecten realiseren. Hieronder vallen webwinkels, applicaties, digitale projecten, e-commerce, en management & beheer.

Onze missie en visie

Onze visie ligt bij digitale automatisering, en hoe wij dit op steeds nieuwere manieren kunnen toepassen, alles kan altijd sneller, beter en efficiënter. Onze missie is zo veel mogelijk bedrijven helpen op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.